Je bent hier:

Elektrische vaarvakantie voor 4 tot 6 personen

Ervaar elektrisch varen door de Friese natuur!

Plattegrond EV1100

Elektrisch varen met 4 tot 6 personen? Dat kan met de Bolsward EV1100! Het is één van de kleinere elektrische boten in onze vloot, dus zeer geschikt voor gezinsvakanties.

Fluisterstil en elektrisch varen met de Bolsward EV1100 is een compleet duurzaam en groene vaarvakantie. Alle voorzieningen worden elektrisch aangestuurd en doordat er geen propaangas gebruikt wordt, is het veiliger varen gewaarborgd. Het water wordt verwarmd door een boiler en de super geïsoleerde wanden zorgen samen met een luchtverwarming voor een zeer aangename temperatuur.

Technische specificaties

Boten: Bolsward
Aantal personen: 4 – 6 personen
Vaargebieden: Nederlandse binnenwateren
Afvaartlocatie: Koudum (Friesland)
Stahoogte: 2 meter
Bedlengte: 2 meter
Diepgang: 0.60 meter
Doorvaarthoogte: 1.65 meter
Afmetingen: 11.00 x 2.70 meter (LxB)

Beschikbaarheid en boeken

Stadsinformatie Bolsward

Bolsward is ontstaan op een drietal terpen, waarvan in ieder geval de oudste (waar de Sint Maartenskerk op staat) dateert van voor het begin van de jaartelling. De Broerekerk, op 8 mei 1980 door brand verwoest en nu als ruïne geconserveerd, is het oudste gebouw van de stad en dateert deels uit het eind van de 13e eeuw. Ook uit de middeleeuwen stamt het Mariabeeld Onze-Lieve-Vrouwe van Sevenwouden, tegenwoordig bewaard in de Sint-Franciscusbasiliek aan de Dijlakker.

Ontdek meer van de steden