Je bent hier:

Elektrische vaarvakantie voor 5 tot 7 personen

Ervaar elektrisch varen door de Friese natuur!

Plattegrond EV1150

De Franeker en Dokkum EV1150 biedt ruimte voor 5 tot 7 personen en is door de ruimte voor het aantal personen een zeer populaire boot in onze vloot.

De fluisterstille elektrische Franeker en Dokkum EV1150 heeft veel duurzame luxe aan boord. Alle voorzieningen worden elektrisch aangestuurd, doordat er geen propaangas gebruikt wordt, is het veiliger varen gewaarborgd. Het water wordt verwarmd door een boiler en de super geïsoleerde wanden zorgen samen met een luchtverwarming voor een zeer aangename temperatuur.

Ervaar de rust, ruimte en de Friese cultuur!

Technische specificaties

Boten: Franeker en Dokkum
Aantal personen: 5 – 7 personen
Vaargebieden: Nederlandse binnenwateren
Afvaartlocatie: Koudum (Friesland)
Stahoogte: 2 meter
Bedlengte: 2 meter
Diepgang: 0.60 meter
Doorvaarthoogte: 1.65 meter
Afmetingen: 11.50 x 2.70 meter (LxB)

Beschikbaarheid en boeken

Franeker stadsinformatie

Franeker is één van de Friese elf steden en telt bijna 13.000 inwoners. Het is daarmee één van de grotere steden in Friesland. Franeker is vooral bekend om het grote kaatstoernooi wat in de zomer wordt georganiseerd, namelijk de P.C. Daarnaast komen veel toeristen naar Franeker voor een bezoek aan het planetarium, waar een model van het zonnestelsel te bewonderen is.

Ontdek meer van de steden

Stadsinformatie Dokkum

De laatste stad van de Elfstedentocht. Dokkum staat bekend als een winkelstad, maar heeft ook een zeer historische binnenstad. Met maar liefst 140 rijksmonumenten is er van alles te zien in deze stad. Bovendien komt hier de Beerenburg vandaan, die moet je proeven!

In 1298 kreeg Dokkum na Stavoren, IJlst en Harlingen de Friese stadsrechten. Van de rijke historie is nog veel terug te zien in Dokkum.

Ontdek meer van de steden