Je bent hier:

Elektrische vaarvakantie voor 2 tot 4 personen

Ervaar elektrisch varen door de Friese natuur!

Plattegrond EV950

Elektrisch varen met 2 tot 4 personen? Dat kan met de Hindeloopen of Stavoren EV950! Het is de kleinste elektrische boten in onze vloot, zeer geschikt voor gezinsvakanties.

Fluisterstil en elektrisch varen met de Hindeloopen of Stavoren EV950 is een compleet duurzaam en groene vaarvakantie. Alle voorzieningen worden elektrisch aangestuurd en doordat er geen propaangas gebruikt wordt, is het veiliger varen gewaarborgd. Het water wordt verwarmd door een boiler en de super geïsoleerde wanden zorgen samen met een luchtverwarming voor een zeer aangename temperatuur.

Technische specificaties

Boten: Hindeloopen en Stavoren
Aantal personen: 2 – 4 personen
Vaargebieden: Nederlandse binnenwateren
Afvaartlocatie: Koudum (Friesland)
Stahoogte: 2 meter
Bedlengte: 2 meter
Diepgang: 0.60 meter
Doorvaarthoogte: 1.65 meter
Afmetingen: 9.50 x 2.35 meter (LxB)

Beschikbaarheid en boeken

Elektrisch varen - EV950 Hindeloopen

Hindeloopen stadsinformatie

Hindeloopen is een kleine stad in het zuidwesten van Friesland. Deze stad ligt aan het IJsselmeer en biedt dan ook veel mogelijkheden op het gebied van watersport. Met zo’n 900 inwoners is Hindeloopen één van de kleinere steden van Friesland. Vind je het Fries al moeilijk om te verstaan? In Hindeloopen spreken ze een sterk afwijkend accent, Hindeloopers. Dit dialect behoudt de Middeleeuwse klinkers en heeft daardoor een hele onderscheidende klank.

Ontdek meer van de steden

Stadsinformatie Stavoren

Stavoren, voorheen Staveren (Fries: Starum; Stavers Stadsfries: Staveren) is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân met ongeveer duizend inwoners. Stavoren was de eerste Friese gemeenschap die stadsrechten verkreeg.

De stad ligt in het uiterste zuidwesten van de provincie Friesland (Nederland), aan drie kanten ingesloten door het IJsselmeer. Het is een voormalige Hanzestad en een van de Friese elf steden.

Ontdek meer van de steden